MIConsult heeft contacten met verschillende collega-adviesbureaus. Ten aanzien van sommige vraagstukken beschikken mijn collegabureaus over aanvullende of andersoortige expertise. Maar vaak ook bundelen we onze krachten om u nog beter van dienst te kunnen zijn! Hieronder vindt u de links naar een aantal bureaus in mijn netwerk:

De Praktijkindex

De Praktijk Index is een adviesbureau dat (webbased) instrumenten levert waarmee organisaties in de zorg (met name zorgaanbieders) informatie over o.a. hun kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid kunnen (laten) meten, analyseren, vergelijken en visualiseren. Daardoor kunnen zij zowel hun kwaliteit als rendement verbeteren. Wij maken optimaal gebruik van bestaande registraties en databronnen. Onze toegevoegde waarde zit met name in de presentatie en visualisatie van de informatie: intuitief, visueel aantrekkelijk, eenvoudig, toegespitst op elk type gebruiker.

Wevers Organisatieadvies

Wevers Organisatieadvies is een adviesbureau dat zich richt adviezen op het gebied van organisatieverandering, leiderschapsontwikkeling, Management development, performance management en het begeleiden van reorganisaties.

big_promo

"Samenwerken heeft kritische meerwaarde".

Partners in Jeugdbeleid

Partners in Jeugdbeleid is betrokken bij een groot aantal landelijke implementatie en verbetertrajecten. Wij richten ons op het brede jeugdveld en voerden de afgelopen jaren projecten uit binnen de jeugdzorg, het onderwijs, de jeugdgezondheidszorg, de jeugdbescherming en het lokale jeugdbeleid. Kenmerkend voor ons kleine bureau is dat wij voor een optimale uitvoering van onze opdrachten telkens samenwerking zoeken met partners die beschikken over de benodigde expertise. Deze partners zijn soms zelfstandige freelancers, soms (middel)grote adviesbureau's en instituten.

Zo Geregeld

Het evenementen- en congresbureau dat alles regelt en overal aan denkt. ZO geregeld organiseert uw evenement, leidt uw congres in goede banen en verzorgt de catering. Alle zorgen uit handen. ZO geregeld!